Ladda upp inför löprundan

När du ska ut och springa gäller det att vara i rätt sinnesstämning. Detta kan du påverka genom olika saker som musik, att spela spel eller att titta på inspirerande Tv-program. Även klipp på YouTube kan vara något för dig som behöver lite extra motivation. Det är inte lätt att ta sig ut och springa helt frivilligt och särskilt inte när vi lever så bekväma liv som vi gör i Sverige.

Spela onlinespel

Ladda upp inför löprundan

Ett utmärkt sätt att ladda upp inför löprundan och få lite extra adrenalin är att spela på onlinecasinon. Du får lite extra pirr i magen när du försöker få till en vinst och även för att spelen är så pass underhållande. Ett spel du kan testa heter Planet of the Apes och det är ett spel som har ett gäng olika bonusspel och bonusfunktioner. Dessa kan ge dig extra klirr i kassan innan löprundan!

Annat du kan göra för att motivera dig själv

När det gäller löpning kan det vara bra att värma upp innan passet och detta kan du göra med exempelvis promenader eller cykling. En kort promenad med motiverande musik i hörlurarna kan ge dig lite extra energi och när du känner dig peppad är det mycket lättare att börja springa. Du kan även prova att springa en bit och sedan promenera en bit. Sedan ökar du bara sträckan som du springer successivt.

Andra tips kan vara att ta med en träningskompis – det finns inget som motiverar lika mycket som en polare i spåret. Detta för att du kan hålla ett högre tempo än vanligt och för att ni tillsammans kan peppa varandra. När den ena vill sluta kan den andra påminna om vikten av att slutföra löprundan och vice versa. Det är alltid roligare att träna tillsammans med en kompis. Lycka till!